arrow arrow
Pieter Jans van Muijlwijck
(Circa 1535-)
Adriana Thijmens
(-)
Thijmen Pieters van Muijlwijck
(1569-)
? ?
(-)
Willem Thijmens van Muijlwijck
(Circa 1620-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Lijsbeth Dirks

Willem Thijmens van Muijlwijck 98

  • Born: Circa 1620
  • Marriage: Lijsbeth Dirks 98

  General Notes:

9-8-1659
Aert Henricks? en Willem Tijmen van Muijlwijck als omen en bloedvoogden van de nagelaten kinderen van Jan Peters VERHAGEN geass. met Jan Gerrits van WILLIGEN schout te Leerbroek en Antony Claes waarsman in Middelkoop, trp. aan Arien Ariens wonende Laageind van Middelkoop een huis. boven Arien Meessen en Hendrik Willem Tijmens..

22-6-1676 nr122
Thijman Willemse van Muijlwijck, Cornelis Barthen x Maria Willems van Muijlwijck, Dirck Willemse van Muijlwijck en de onm. Maeijke Willems van Muijlwijck geass. door Willem Ghijsberts de JongH als schout van't laageind van Middelcoop zijnde kinderen van Willem Thijmans van Muijlwijck zalgr. x Lijsken Dircks gewoond hebbende in't laageind van Middelcoop.
hierbij is sprake van; 4 mrg. 1 hont gen. "den Basel" op Leerbroek beneden Aert Coenen van Muijlwijck. En 11 hont op groot Oosterwijk, strekkende van de dwarssloot van Peter Lamberts van Muijlwijck beneden Claes Hendricksen BESTEN.
Noch 2 mrg. onverdeeld met Dirk Willemse op Asperen boven de schot van Gellicum en beneden de hr. Carel van ZIJLL 98

Willem married Lijsbeth Dirks.98

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.