Catalijntje Willem Dirks
(-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Dionijs Adriaans van Muijlwijck

Catalijntje Willem Dirks 98

  • Marriage: Dionijs Adriaans van Muijlwijck 98

  General Notes:

Wed. lidm. 1604 Hoornaar.

Gorcum RA.608 f36 19-3-1612
Cornelis Lenaertsz als vader en voogd van zijn onmondige zoon Dionijs Cornelis verwekt bij Geertruijdt Dionijs van Muijlwijck, geass. met Adriaen Dionijsz van Muijlwijck haar broer als oom en bloedvoogd van't voorn kind ter eenre en de voorn Adriaen Dionijsz van Muijlwijck met Anthonis Dionijsz van Muijlwijck, Dirck Dionijsz van Muijlwijck en Ghijsbert Dionijsz van Muijlwijck, elk voor zich zelve en zich sterkmakende, ter andere, scheiding van de goederen nagelaten door resp. grootouders als vader en moeder.
Dionijs Adriaensz van Muijlwijck x Lijntken Willem Dircksdr, beide zalgr. mitsgaders de goederen nagelaten door hun moeije en oud moeije Susanna van Muijlwijck zalgr. oa. Dionijs Cornelisz de helft van een huis en hofstede groot 11 mrg. in de Heerlijkheid van Langerak, gemeen en onverdeeld met Anthonis Petersz van Muijlwijck. 98,99

Catalijntje married Dionijs Adriaans van Muijlwijck, son of Adriaan Theunisz van Muijlwijck and Anna Jans.98 (Dionijs Adriaans van Muijlwijck was born in 1540 561.)

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.