arrow arrow arrow
Gerrit Aarts van Geijtenbeek
(Circa 1625-)
Emmigje Gerrits van Blootenburg
(Circa 1630-)
Gerrit Hendriks Overeem
(Circa 1620-)
Lijsje Dirks
(-)
Hendrik Gerrits van Geijtenbeek
(Circa 1655-)
Dirkje Gerrits Overeem
(Circa 1655-)
Lijsbeth Hendriks van Geijtenbeek
(1688-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Willem Matthijsz Lagerweij

Lijsbeth Hendriks van Geijtenbeek 210

  • Christened: 19 february 1688, Woudenberg 210
  • Marriage: Willem Matthijsz Lagerweij 15 may 1707, Woudenberg 210

  General Notes:

5022346 11-06-1725 Overdracht
Datering: 11-06-1725
Soort akte: Overdracht
Samenvatting: Willem en Gerrit Hendriksen Overeem, voor zichzelf en namens Arien Bekum, getrouwd met Willemijntje Overeem, Jan Willemz Koudijs, getrouwd met Maijgjen Overeem, Dirk Theunisse Brouwer, getrouwd met Heijltjen Overeem, Hendrik Melissen van Otterloo,getrouwd met Jannitje Overeem voor een staak. Cornelis Gerritz de Waal, getrouwd met Heijltje Jans Overeem, Willem Overeem voor zichzelf en namens Arien van Dijk, getrouwd met Evertje Jans Overeem, Gerrit Enkelaar, getrouwd met Lijsbet Jans Overeem, voor een staak. Jan Pieterz Smith, getrouwd met Heijltje Gerrits Overeem, voor een staak. Gerardus van Geijtenbeek, predikant tot Hoevelaken voor zichzelf en namens Evert Hopman, getrouwd met Gerritje van Geijtenbeek, Gerrit van Geijtenbeek, getrouwd met Dirkje van Geijtenbeek, Willem van Geijtenbeek, mr. chirurgijn, Willem Lagerweij, schout en gadermeester van Geerestein, getrouwd met Elisabeth van Geijtenbeek, Arnoldus van Geijtenbeek, notaris, Berent Willemsz van Eede, getrouwd met Maria van Geijtenbeek, Emmetje van Geijtenbeek, voor een staak. Gerrit de Cruijff, getrouwd met Merritje Gerrits Overeem, voor een staak. Allen erfgenamen van Jacobus Gerritz Overeem. Zij verkopen aan Hendrik van Geijtenbeek ca. 5 1/2 morgen land op de Wetering
Bladzijdenummer: 47vo, 48 48

Lijsbeth married Willem Matthijsz Lagerweij, son of Matthijs Gijsberts Lagerweij and Maria Willems Davelaar, on 15 may 1707 in Woudenberg.210 (Willem Matthijsz Lagerweij was born circa 1680.)

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.