arrow
Gerrit Hendriks Overeem
(Circa 1620-)
Heijltje Willems
(-)
Jan Gerrits Overeem
(Circa 1650-)
Annigje Pieters van Dijk
(Circa 1660-)
Evertje Jans Overeem
(1690-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Arie Willems van Dijk

Evertje Jans Overeem 92

  • Christened: 18 april 1690, Zeist 92
  • Marriage: Arie Willems van Dijk 27 september 1711, Zeist 92

  General Notes:

5022346 11-06-1725 Overdracht
Datering: 11-06-1725
Soort akte: Overdracht
Samenvatting: Willem en Gerrit Hendriksen Overeem, voor zichzelf en namens Arien Bekum, getrouwd met Willemijntje Overeem, Jan Willemz Koudijs, getrouwd met Maijgjen Overeem, Dirk Theunisse Brouwer, getrouwd met Heijltjen Overeem, Hendrik Melissen van Otterloo,getrouwd met Jannitje Overeem voor een staak. Cornelis Gerritz de Waal, getrouwd met Heijltje Jans Overeem, Willem Overeem voor zichzelf en namens Arien van Dijk, getrouwd met Evertje Jans Overeem, Gerrit Enkelaar, getrouwd met Lijsbet Jans Overeem, voor een staak. Jan Pieterz Smith, getrouwd met Heijltje Gerrits Overeem, voor een staak. Gerardus van Geijtenbeek, predikant tot Hoevelaken voor zichzelf en namens Evert Hopman, getrouwd met Gerritje van Geijtenbeek, Gerrit van Geijtenbeek, getrouwd met Dirkje van Geijtenbeek, Willem van Geijtenbeek, mr. chirurgijn, Willem Lagerweij, schout en gadermeester van Geerestein, getrouwd met Elisabeth van Geijtenbeek, Arnoldus van Geijtenbeek, notaris, Berent Willemsz van Eede, getrouwd met Maria van Geijtenbeek, Emmetje van Geijtenbeek, voor een staak. Gerrit de Cruijff, getrouwd met Merritje Gerrits Overeem, voor een staak. Allen erfgenamen van Jacobus Gerritz Overeem. Zij verkopen aan Hendrik van Geijtenbeek ca. 5 1/2 morgen land op de Wetering
Bladzijdenummer: 47vo, 48 92

Evertje married Arie Willems van Dijk, son of Willem Jans van Dijk and Marrigje Cornelisdr Blankenstijn, on 27 september 1711 in Zeist.92 (Arie Willems van Dijk was christened on 1 june 1690 in Driebergen 915.)

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.