Nelligje Jans
(-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Jan Pieters Peel

Nelligje Jans 765

  • Marriage: Jan Pieters Peel 765

  General Notes:

9-1-1703
Aert Chielen en Gerrit Lamberts voor hun selven en als gemachtigden van de erfgenamen van Jan Peters Peel en Nelligje Jans, in leven echtelieden (volgens procuratie d.d. 8-1-1703), tr. aan Jacob Willems, 2 morgen land op Bolgery onder Zydervelt, boven Meerten Jans de Raad en beneden Aantje Joosten.
(Procuratie: Wij ondergetekenden: Peter Jansz. Peel, voor hem self, mitsgaders als voogd van Cornelis Francken, als stiefvader over de minderjarige kinderen van Jan Jansz. Peel, met name Petertje- en Nelligjen Jan Peel, en Gerrit Jans Peel, meerderjarig, tsamen kinderen van Jan Jansz. Peel, en als voogd met Wynand Hendriks, als stiefvader over de minderjarige kinderen van Cornelis Jansz. Peel, met namen Neeltjen- en Metjen Cornelis Peel, Gerrit Lambertsz., geh. met Petertje Jans Peel, Jan Teunis, geh. met Willempje Jans Peel, Aert Chiele, geh. met Lysbet Jans Peel, tsamen kinderen en erfgenamen van Jan Peters Peel en Neeligje Jans).

22-5-1703
Peter Jans Peel, voor hem selven, en als oom en bloetvoogd van de onmondige kinderen van Cornelis Jans Peel en Jan Jans Peel, Jan Tonisz., Geerit Lambertsz., Aart Chielen, nom ux., Gerrit Jans Peel, erfgenamen van Jan Peters Peel en Nelligje Jans zalr., mitsgaders Cornelis Francken en Wynand Hendricks, tr. aan Willem Mertens 4 hont bouland op Overzyderveld, boven de diacony van Everdingen en beneden de Hoog Genadige Vrouwe. 765

Nelligje married Jan Pieters Peel.765 (Jan Pieters Peel was born circa 1630.)

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.