Theunis Aarts Vinck
(1605-1661)
Metje?
(-)
Aart Theunisz Vinck
(Circa 1640-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Neeltje Theunisdr

Aart Theunisz Vinck 585

  • Born: Circa 1640
  • Marriage: Neeltje Theunisdr 585

  General Notes:

30-3-1670
Jacob Cornelis Ottevanger wonende tegenwoordig Bleskensgraaf verklaart schuldig te zijn aan sr. Pauwels van Noorthoorn etc. swager(s) Aert Teunisse Vinck en Cornelis Teunisz Vinck beide van Giessen ..kerk stellen zich borg.

18-2-1673
Aert Anthonisse Vinck wonende Giessen Oudkerk verklaart schuldig te zijn aan Pauwel van Noorthoorn te Gorcum, f17 en 18st als rente van de landpacht van het oosterse weer van de kerkhoeve te Giessen Oudkerk. Franchoir de Vries burger te Gorkum stelde zich borg.

25-1-1678
Nelleke Teunis x Aert Teunisse Vinck zalgr wonende Giessen Oudkerk als voogdes van hun zoon Cornelis Aerts Vinck machtigt Lenardt Muijs schout van Molenaarsgraaf om in haar naam te comp. voor stadhouder en leenmannen van de grafelijkheid van Holland om te verheerwaarden zeeker leen bestaande uit huijs, erf en hennipwerf te Giessen Oudkerk ten behoeve van de zoon en wat deze gerfd heeft van zijn vader zalgr. 585

Aart married Neeltje Theunisdr.585

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.