arrow
Hendrik Jans den Haan
(Circa 1570-)
Neeltje Chiels
(-)
Cornelis Hendriks den Haan
(Circa 1620-)
Crijntje Hendriks
(Circa 1625-)
Hendrik Cornelisz den Haan
(1649-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Heijltje Bastiaans de Jongste

Hendrik Cornelisz den Haan 557

  • Christened: 30 may 1649, Hoornaar 557
  • Marriage: Heijltje Bastiaans de Jongste 557

  General Notes:

22.4.1671 / fol. 113
AERT CORNELISZ VAN DEN HEUVEL, won. in de Minckelis, trp. aan HENDRICK CORNELISZ DEN HAEN 10h lant, zijnde 1m leenroerich aen sijne excell. Van Brederoode, gelegen in de Minckelis onder Grootewaert, Z CORNELIS DIRCXS, N voorn. HENDRICK CORNELISZ, strekkende oostwaerts van de halve sloot van WILLEM HENDRICKSZ tot de sloot van JAN TEUNISSENS lant toe, voor 50 gld.
schepenen: Pay Gijsbertsz Both & Willem Hendricksz van Swol

14.6.1677 / fol. 204-205
ENGEL ARIENSZ COIJ, als gecoren voocht van JANNICHIE HENDRICX DE HAEN, en HENDRICK CORNELISZ DEN HAEN, tesamen mede-erfgenamen van ARIEN HENDRICXSZ DE HAEN zalr., overl. in de Minkelis, trp. HUYBRECHT TEUNISZ VAN NOORDELOOS, voor 200 gld., 2/4 parten in een hofstede, bestaande in huys, berch en schuer en 4m min 2h lant waarvan de voorn. HUYBERT TEUNISZ de wederhelft is toebehorende, gelegen in de Minkelis, zw HENDRICK CORNELISZ en nw de armen van Hoornaer, strekkende van de halve dijcksloot van de Minkelis tot de dwarssloot van het lant van AERT DE ROIJ toe
schepenen: Gerrit Poulusz (tekent: Fool) & Pieter Jansz van der Hee

Belijdenis op 5-7-1682 te Hoornaar.

25.3.1698 / fol. 513
JAN JANSEN BUERMAN, won. Ameijde, en HENDRICK DE HAEN, won. in de Minkeles, als omen & voogden van vaders- en moederszijde van de kinderen van JOOST JANSZ BUERMAN, getr. met NEELTJE CORNELIS DEN HAEN, trp. GERRIT CORNELISZ STEDEHOUDER, voor fl. 265, 11h37r hoylant op Grootewaert tussen de middewech en de Minkeles, ow TEUNIS JACOBSZ DE CLUIJT, ww GERRIT HERMENSZ SCHRIJVERS, strekkende van de halve dwarssloot van de erfg. van JORIS GIJSEN BOTH tot de halve sloot van het weeskint van WILLEM BASTIAENSZ DE JONGSTE toe
schepenen: Jan Hendricksz den Besten & Jan Ariensz Burgers 557,865

  Christening Notes:

Getuigen: Leendert Jasperse, Arien Jans en Jannichien Henricks.

Hendrik married Heijltje Bastiaans de Jongste, daughter of Bastiaan Hendriks de Jongste and ? ?.557 (Heijltje Bastiaans de Jongste was born circa 1650.)

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.