Marrigje Theunisdr
(-)

 

Family Links

Spouses/Children::
Dionijs Ariens van Muijlwijck

Marrigje Theunisdr 912

  • Born: Ottoland 912
  • Marriage: Dionijs Ariens van Muijlwijck 22 july 1657, Hoornaar 912

  General Notes:

16-4-1674 f8-9
Jan SAMUELSZ als oom & voogd en MAEYKE SAMUELS als moeder en voogdesse van NEELTJE BERENDS en SUZANNA BERENDS de twee nagelaten weeskinde-ren van BEREND Teunisz van Muijlwijck za. x de vn. MAEYKEN SAMUELS, geass met CORNELIS COENEN van Muijlwijck schout van Hoornaar t.e.; en MAEYKE Teunis x DIONIJS AriensZ van Muijlwijck za. geass met Willem AriensZ van Muijlwijck als oom & vgd van de onm kinderen en hun moeder als procuratie hebbende van de mondige kinderen van de vn. DIONIJS AriensZ van Muijlwijck t.a.z. Geschil over de rekening inzake voogdijschap van de vn. DIONIJS AriensZ van Muijlwijck; men zal zich aan arbitrage-uitspraak conformeren.
Ten overstaan van NANNING JansZ en Gerrit Teunisz als getuigen hiertoe verzocht 634

Marrigje married Dionijs Ariens van Muijlwijck, son of Arie Dionijsz van Muijlwijck and Maria Peijdr, on 22 july 1657 in Hoornaar.912 (Dionijs Ariens van Muijlwijck was born in Hoornaar 912 and was christened on 11 december 1611 in Hoornaar 912.)

  Marriage Notes:

Ondertrouw. 912

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.