Hendrik van Nes
(Circa 1565-)
? ?
(-)
Arie
(Circa 1590-)
Elisabeth Hendriks van Nes
(Circa 1590-)
Aart Ariens Broer
(Circa 1615-)

 

Family Links

Spouses/Children::
? ?

Aart Ariens Broer 155,409

  • Born: Circa 1615
  • Marriage: ? ?

  General Notes:

Bijna alle kinderen van Hendrik van Nes zijn doopgetuigen bij kinderen van Aart Ariens Boere, waarschijnlijk omdat zijn moeder Elisabeth Hendriks van Nes overleden was.

Een andere mogelijkheid is dat hij met een Hendriksdr van Nes getrouwd was; in dat geval is hij niet identiek aan Aart Ariens, zoon van Arie en Elisabeth Hendriks van Nes. Deze Hendriksdr van Nes zou dan in onderstaande akte vermeld moeten zijn, althans haar kinderen, en dat is zij niet.

7-1-1654
Wij Floris van Oij schout Jan Jacobs Verhoef ende Jan Herberts van Dorth schepenen van Meerkerk.
Comp. Thonis Hendricksz van Nesch voor hem selve, Jan Hendricks van Nesch, Jan Jansz van Tienhoven als vader en voocht van zijn onm. dochter geproc. aen Marrichgen Hendricks van Nesch sijn hvr. zalgr., Daem Adriaens getrout hebbende Lisbeth Arijens en Aert Arijens te samen kinderen van Elisabeth Hendricks van Nesch ende noch de voorn Thonis Hendricksz van Nesch ende Barent Philipsen als voogden vande naegelaten weeskinderen van Weijntge Hendricks van Nesch geproc. bij Adrijaens Berentse. Alle te samen broeders ende susters van Cornelis Hendricksz van Nesch ovl. op den Burggraeff alhier.
En verklaerde de comp. te approberen ende van goede waerde te houden het testament bij Cornelis Hendricks van Nesch ende Leendert Hendricks van Nesch gesamelick op den 21-6-1646 voor Aelbrecht vanden Both notaris tot Vianen gemaeckt. Er worden 6 guld. gelegateert. 155

Aart married ? ?.

Home | Table of Contents | Surnames | Name List

Steun deze site

Website generated with Legacy Family Tree.

Creative Commons License
This page by Oscar den Uijl is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.